Schoolrestaurant

Internaat SJKS

Schoolrestaurant

Voor de catering ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds doen we beroep op Scolarest (Compass group België).

Iedere ochtend is er naast het gewone ontbijt (brood en beleg) nog een extraatje voorzien zoals koffiekoek, chocomelk, chocolade- of suikerbrood, sandwich, pistolet, gekookt eitje, omelet met spek…

Iedere schooldag kunnen internen ’s middags kiezen uit een breed aanbod van broodjes met beleg, gezonde slaatjes, een warme schotel, fruit of een ander dessert en niet-alcoholische dranken indien ze op onze school eten.

Internen die op hun eigen school eten kunnen ’s morgens een lunchpakket maken en meenemen naar school. Een lunchpakket bestaat uit wit/grof brood, beleg naar keuze, zoet naar keuze, flesje water en een koek. 

2x per week, op dinsdag en donderdag, krijgen de internen een warm avondmaal in de vorm van een snack (croque monsieur, lasagne, worstenbrood, wok, pizza…).

De afrekening gebeurt aan de kassa in de refter. Alle internen krijgen een individuele badge waarmee hun naam wordt ingescand. De kassier verbindt aan die gegevens wat er aangekocht is.  Ouders betalen enkel het verbruik van hun zoon of dochter.

Sint-Jozef-Klein-Seminarie

Collegestraat 31

9100 Sint-Niklaas

België